Vanaf Arnhem Centraal Station (5 min lopen)
Verlaat via de hoofdingang het stationsgebouw en loop in oostelijke richting naar het centrum (langs de bioscoop). U loopt met de bocht mee naar rechts en steekt de straat over bij de stoplichten/zebrapad. Wanneer u bent overgestoken gaat u linksaf en loopt u langs de bushaltes op het Willemsplein (aan uw linkerhand). Na enkele meters slaat u rechtsaf naar de Janspoort tussen het Willemsplein en het Jansplein (Koepelkerk). Onder deze poort aan uw linker hand bevindt zich de hoofdingang van onze locatie Geniet Achter de Koepel. De entree is verhoogd en is bereikbaar met het trapje of via de helling aan de andere kant.

Met de bus
Halte Willemsplein. Loop langs de bushaltes, langs het Gele Rijders Plein, totdat u aan de rechterkant een doorgang heeft onder een poort (Janspoort). Onder de poort aan u linker hand vindt u direct onze locatie Achter de Koepel.

Met de auto
Vanuit de richting Apeldoorn (A50): afslag nr. 20 Arnhem-Centrum. Aangekomen bij het centrum, volgt u “Centrumring + P”.
Vanuit de richting Utrecht/Zevenaar (A12)/Oberhausen (E35): Afslag nr. 26 Arnhem-Noord. Aangekomen bij het centrum, volgt u “Centrumring + P”
Vanuit de richting Nijmegen (A325), na het passeren van de John Frostbrug, volgt u “Centrumring + P”.

Parkeren
Minder valide parkeerplaatsen
In de Vossenstraat (om de hoek bij het centraal station) bevinden zich 2 minder valide parkeerplaatsen.

Parkeergarage
Arnhem heeft een parkeerroute. Om een parkeergarage te vinden volgt u de borden “Centrumring + P”.
Wij adviseren u om gebruik te maken van de parkeergarages:

Langstraat: 450 parkeerplaatsen, € 0,37 per 10 min. Maximaal € 14,00 per dag, Langstraat 10, 6811 JA
Centraal: 1050 parkeerplaatsen, € 0,37 per 10 min. Maximaal € 14,00 per dag, Willemstunnel 1, 6811 KZ

Transferium GelreDome
Naast het stadion GelreDome in Arnhem-Zuid ligt het uitgestrekte parkeerterrein Transferium GelreDome. Bereikbaar vanaf A325 en N325.

Transferium GelreDome is, behoudens tijdens grote evenementen in het GelreDome, een gratis Parkeer- en Reisterrein voor 645 auto’s. Automobilisten die op P+R-terrein GelreDome parkeren, kunnen met de Arnhemse trolleybus naar de binnenstad.

Vanaf de halte GelreDome of halte Transferium neemt u de bus naar Arnhem CS, uitstappen halte Rijnstraat of Willemsplein.
Verschillende lijnen gaan deze kant op (richting CS).